Спорт и Активности

На територията на комплекса предлагаме игрища за плажен волейбол / мини футбол, боча и шафълборд. Също така, на разположение на гостите са фитнес зала, оборудвана с модерни уреди, тенис на маса, билярдна маса, и 3 басейна – два открити с детска част и един отопляем закрит басейн. За най-малките ни посетители има детско клубче и детски площадки.

В непосредствена близост се намира игрище за мини голфа, на около 200 метра има футболен стадион. На плажа пред хотелите гостите могат да се възползват от гребни и платноходни лодки, джет, скутери, водни ски, водни колела, воден парашут и други.

Развлечения

За Вашето добро настроение шест дни в седмицата се грижи професионален екип от аниматори. Дневната анимация предлага голямо разнообразие от игри и програми за деца и възрастни, в различните часове на деня.

Спортната анимация включва отборни спортни игри, както традиционни, така и нетрадиционни, например аеробика, дартс, петанк, шафълборд, стрелба с лък, водна гимнастика, водна топка, зумба, мини футбол, ледар бол, плажен волейбол.

Вечерната анимация се провежда на амфитеатралната сцена и предлага танцови, модерационни и музикално-артистични шоу програми, комедийни вечери, забавни състезания, бинго и други.
Детска анимация е изцяло съобразена с предпочитанията на най-малките ни гости и включва игри, тематични дни, детски олимпиади, интерактивни забавления, детски шоу-програми, детски дискотеки и още много.

Fitnes-zala1Fitnes-zala2

 

This page is also available in: English