Блог публикации Публикации в нашия блог за слънчев бряг

Бургас Слънчев бряг


Бургас Слънчев бряг

 

Разстоянието Бургас – Слънчев бряг е 32 км. Има автобуси, които се движат на често. Слънчев бряг е най-известният курорт по Южното Черноморие. Близостта на Летище Бургас е причина за наплива на туристите към популярния у нас и в чужбина курорт. Въпреки че Бургас е по-малък град от Варна, той събира около себе едни от най-предпочитаните морски курорти.

Ако пътувате с влак до Бургас, след това трябва да хванете автобус до Слънчев бряг. Ако пък сте с автобус, има директни пътувания от по-големите градове до курорта. Отсечката Бургас – Слънчев бряг е малка, но е интересна и предлага много на туристите. Между Бургас и Слънчев бряг се намират Равда и Несебър. Равда е спокойно място, много подходящо за лятна почивка. Несебър е красив град с богата история и културен живот, в който човек може да си почине доста добре, но и да се включи в приятната шумотевица на града.

Бургас е най-големият град в Югоизточна България. В града всяка година се организират множество фестивали, концерти и други мероприятия. Районът около Бургас е богат на природни резервати, старинни градове и туристически забележителности.

Слънчев бряг се оказва един добър избор за летовниците, защото през свободното си време те няма да скучаят. Винаги могат да отпрашат в посока Бургас – Слънчев бряг, за да разнообразят почивката си.

Няма коментари по "Бургас Слънчев бряг"

Публикувай отговор

Вашия е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Необходимите полета са маркирани *


*