Заведения

Хотелът разполага с елегантен лоби бар и уютен ресторант. Места, където можете да намерите спокойствие и комфорт близо до вас. Разнообразна комбинация от напитки и ястия подсилва колорита на заведенията. Любезният и професионален персонал се стреми да помогне за пълноценното и незабравимо прекарване на вашата почивка.

Отделете време и добро настроение за едно по-специално изживяване в хотел Форум, вдигнете тост с Вашите близки и приятели, за Вас самите и за неповторимите мигове от живота!

Ако решите да се насладите на истинските традиционни за страната ни кулинарни удоволствия българската кухня е несравнима: произлязла традиционно от средиземноморската кулинарна култура и обогатена в хода на историята от османското и азиатско влияние, днес тя предлага пищно разнообразие от завладяващи кулинарни преживявания.

Хотел Форум съчетава в луксозно ресторантьорство изискани интернационални кухни с български традиционен вкус, придружени от многобройни винени реколти и сортове за познавачи. Потопете се в една уникална  атмосфера на архитектурен разкош, в диалога между културите на Изтока и Запада. Зимния ресторант на хотел Форум Ви кани да отпразнувате Вашите празници: сватба, имен ден, рожден ден, кръщене, фирмен празник.

Ресторант Форум

Ресторант Форум

Пул Бар

Пул Бар

Лоби Бар

Лоби Бар

 

This page is also available in: English