За нас Империал Груп Хотели

Living RoomИмпериал Груп е просперираща компания създадена през 1999 г. Холдингът обединява в себе си дейностите на фирмите „Оптимакс тур“ ООД, „Империал  дивелопмънтс“ ООД и „Форум Холидей“ ООД. Хотелиерство, туризъм и инвестиции в строителство и продажба на недвижими имоти са  само част от дейностите, с които фирмата  се е утвърдила на местния и международния пазари.

Империал Груп притежава и управлява хотелите „Империал Резорт“ и „Форум“ в Слънчев бряг, най-известния курорт на Българското Черноморие.

Основен приоритет на „Империал груп“ е развитието й в туристическия отрасъл, в който фирмата е с доказан опит и традиции . „Imperial Group Hotels“ включват двата четиризвездни хотела „Империал Резорт“ и „Форум“. Хотелите са разположени в к.к. Слънчев бряг на метри от лазурния , в непосредствена близост до гр. Несебър. Комплексът разполага общо с 1100 места леглова база, 12 заведения за хранене и развлечения, СПА център, 3 конферентни зали, 3 външни басейна и един вътрешен басейн, игрище за плажен волейбол и футбол, сцена за анимация. Сезон 2017 стартира с обновена хотелска база на хотел Империал Резорт след направена цялостна реновация на стаи, общи части и фасада.

Хотелите са подходящо място за отдих и почивка през летния сезон, както и за организиране и провеждане на конференции, семинари и бизнес срещи. Империал груп хотели партнира успешно с Лукойл, Science Invest, Апис, Орифлейм, Хербалайф, Спииди, Профилинк, Атароклима, Актавис, Ларош, Нестле, НАПИ и др. През 2013г. хотел Империал Резорт имаше честта да бъде домакин на годишната среща на световното ръководство на Червения Кръст.

плаж към хотел в слънчев бряг

This page is also available in: English