Блог публикации Публикации в нашия блог за слънчев бряг

Карта Слънчев бряг


Карта Слънчев бряг

Карта на слънчев бряг

Ако човек се загледа в картата на Слънчев бряг, това, което ще види, са хотели, много хотели и пак хотели и за красив фон – синьо море. Съвсем нормално е в един морски курорт да има хотели, въпреки че в един момент Слънчев бряг се оказва прекалено презастроен. Цветята и красотите сякаш вече се превръщат в бетон, а привилегията на някои да бъдат на първа линия е неудобство за други, които искат да се порадват на плаж, а не на гледка към хотел.

На българската карта Слънчев бряг е курорт, който се намира на 32 км на север от големия морски град Бургас. На картата също така можем да видим как курортът буквално се слива със Св. Влас, защото граница между тях няма. Там, където е последният хотел на Слънчев бряг е и първият хотел на Св. Влас. На „морската” ни карта Слънчев бряг е най-големият курорт на Черноморието.

На картата в началото на Слънчев бряг се намира хотел „Империал”. Това е най-южната част на курорта. Именно пред този хотел можете да се качите на атракционното влакче до Несебър. След това следват множество дискотеки, хотели, атракции и хубави плажове. Едни от последните хотели, намиращи се в най-северната част на Слънчев бряг са: хотел Сънсет, апартхотел Миления и хотел Хелена Сандс.

Няма коментари по "Карта Слънчев бряг"

Публикувай отговор

Вашия е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Необходимите полета са маркирани *


*