Блог публикации Публикации в нашия блог за слънчев бряг

Работа в Слънчев бряг


Работа в Слънчев бряг

През лятото много хора търсят работа на морето, защото сезонната работа е добре заплатена и за малко време могат да се изкарат доста пари. Най-привлекателна е работата в големите курорти и най-вече Слънчев бряг. Колкото и да работите през деня, винаги ще намерите време и за малко забавление. А къде по-добро забавление от това в Слънчев бряг?

Работа в Слънчев бряг може да започне всеки, който има желание за това. Истината е, че през лятото се отварят много работни позиции. Нужно е само желание. Работа в Слънчев бряг можете да си намерите на всички нива на йерархията. Предлагането е голямо, а длъжностите най-различни.

Най-често свободните позиции са за камериерки, сервитьори, продавач-консултанти, администратори в хотел, пиколо, промоутъри. Всички те са по-добре платени, отколкото същите в София или другите големи градове. Работата в Слънчев бряг, а и навсякъде по морето е доста тежка, натоварено е, непрекъснато има клиенти. Напрежението е голямо. Някои хора не успяват да издържат на всичко това и се отказват. Затова и непрекъснато в сайтовете за работа има обявени работни места за морето. Ако човек случи на добра позиция със задоволителни условия, по-добре да не я изпуска. Възможностите за развитие в големите хотелски вериги не са за подценяване. Добри специалисти се търсят във всички области. Докато голяма част от персонала в Слънчев бряг идва тук просто за прекара едно незабравимо лято, друга не малка част гради гради кариера и се развива в туризма. Ваша отговорност е да изберете правилния подход за вас самите и какво искате да постигнете в Слънчев бряг.

Ако желаете да кандидатствате за работа в една от най бързо развиващите се хотелски вериги в Слънчев бряг – Империал Груп Хотели погледнете страницата със свободните позиции тук -> Работа в Слънчев бряг

Няма коментари по "Работа в Слънчев бряг"

Публикувай отговор

Вашия е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Необходимите полета са маркирани *


*