Козметични процедури

Класическо почистване на лице – включва озонотерапия, крем-пилинг, стягаща маска с растителни екстракти за почистване на кожата, финален козметичен масаж с омекотяващ крем.

50 мин /  63 лв.

Линия Суха кожа – тази ефективна програма, богата на витамини А, Е и С. Осигурява на кожата Ви незабавно подхранване и защита, възвръща естествения блясък и жизненост. Дава видимо подмладяване и повишава еластичността.

60 мин /  79 лв.

Линия Чувствителна кожа – терапията успокоява и овладява чувствителността, хармонично контролира склонността на кожата към обриви и възпаления.

60 мин /  89 лв.

Линия Комбинирана кожа – комбинираната кожа изисква продукти, които нормализират омазняването в Т-зоната и същевременно се борят с дехидратирането. Възвръщайки си перфектния баланс, вашата кожа е отново гладка и свежа.

60 мин /  89 лв.

Линия Мазна кожа – терапия, която контролира прекаления себумен секрет и поддържа нивото на хидратация, като осигурява матова и фина кожа, без блясък.

60 мин /  76 лв.

Линия Аnti-аging – подходяща за всички типове кожа с признаци на стареене и загуба на еластичността. Чрез тази терапия осигурявате на кожата си ефективна система за поддържане на младостта, която да я стегне, омекоти и подмлади. Влияе добре върху мимическите линии и бръчки.

60 мин / 139 лв.

Линия Околоочен контур – Антистрес терапия с Крио Колаген. Очите Ви отразяват следите на възрастта, стреса и напрежението, предизвикани от умора, пътуване, работа с компютър и излагане на слънце. Ежедневната програма за околоочен контур може видимо да коригира тези издайнически следи.

40 мин /  76 лв.

Терапия Вечна младост – ексклузивна, високоефективна терапия за лице, деколте, шия и бюст, изпълняваща се със 100% натурални есенциални масла Decleor с anti-aging и стягащ ефект. Включва лека, кадифена ексфолиация; нанасяне на стягащо есенциално масло Rose d’Orient; комбиниран козметичен масаж на лице, шия, деколте и бюст с масло Spa-relax за оформяне на лицевия контур; маска Aromaplastie с мулти-витаминна растителна пудра за красота и блясък. Завършва със стягаща емулсия за лице, шия и деколте.

90 мин / 157 лв.

This page is also available in: English