Луксозни SPA – Ритуали

Ритуал Кафеен аромат – извършва се в турската баня. Започва с кафеен пилинг, последван от пенно измиване и тонизиращ масаж с кафе и мляко, който има и антицелулитен ефект. Ритуалът завършва с поднасяне на ароматно бразилско кафе.

90 мин / 149  лв.

Винена терапия Кианти – за тази терапия се използват специални продукти със силно анти-оксидиращо и подхранващо действие, произведени на основата на вино „Кианти“ и сладки гроздови семки от „Nature’s“, Италия. Процедурата започва с нежна ексфолиация на тялото със специален винен пилинг. Следва топла винена маска, която забавя процеса на стареене и има моделиращ ефект. Завършва с релаксиращ масаж със стягащ винен крем.

90 мин / 179  лв.

Оризова терапия – използването на ориза за козметични нужди е познато още в древна Азия. Терапията започва с щадящо почистване на тялото с оризово мляко. Продължава с нанасяне на маска, приготвена от оризово брашно и оризова емулсия със силно хидратиращо, подхранващо и моделиращо действие. Завършва с масаж на тялото с натурално оризово олио за мека, копринена кожа с неустоим аромат. Стимулира метаболизма, изглажда и омекотява. Подходящ за чувствителна и нежна кожа.

120 мин /  199 лв.

Терапия Бяла енергия – магическата сила и лечебна енергия на киселото мляко са открити в Ориента и впоследствие завладяват целия свят. Терапията е предназначена за забавяне процеса на стареене, тонизиране, подхранване и хидратиране на кожата. Започва с мюсли-ексфолиация. Следва третиране на проблемните зони с ампула активиращ серум и комбинирана маска на цялото тяло от есенциален йогурт-крем и активиращ гел. Завършва с цялостен масаж с релаксиращ йогурт-крем.

120 мин /  209 лв.

24К златна грижа ЗЛАТЕН ТЕРМАЛЕН МАКСИМУМ -Тази терапия е предназначена да възстанови  и регенерира зрялата кожа или да я подготви за тези специални случаи, когато Вие трябва да изглеждате най-добре. Има силно изразено антицелулитно действие, стягащ и моделиращ фигурата ефект. Започва с диамантен пилинг, който нежно отстранява мъртвите клетки от повърхността на кожата и я подготвя за терапията. Следва лек масаж с деликатен гел след пилинг. Продължава със специално третиране със златни козметични листа и  кратък лимфодренажен масаж със златен концентрат, който осигурява на кожата допълнителна здравина, последвани от златна маска за тяло. Кулминацията в процедурата е  финалният масаж на тялото с подхранващо олио с частици от чисто злато след който кожата е стегната, здрава, жизнена, с копринена мекота и блясък.

120 мин /  238 лв.

Романтичен ритуал за двойки – започва с нежна ексфолиация на тялото с плодов екстракт за почистване на повърхностния слой мъртви клетки. Продължава с релаксиращ, подхранващ масаж на тялото с плодов крем и плодова маска на лицето. Следва точков масаж на ходилата. Завършва с поднасяне на плодова салата, романтична вана и бутилка шампанско.

2 терапевти 120 мин /  360 лв.
/ за двама /
4 терапевти 120 мин /  450 лв.
/ за двама /

Ритуал Рай – изпълнява се на шест ръце от трима терапевти, които редуват различни масажни стилове. Включва масаж на цялото тяло и главата. Завършва с ритуално измиване в ароматична вана. А удоволствието за Вас е тройно!!!

90 мин / 390 лв.

This page is also available in: English