Масажи и SPA – Терапии

Класически масаж 45 мин / 52 лв.
Частичен масаж /гръб, глава и масажна яка/ 25 мин / 30 лв.
Анти-стрес релакс масаж 45 мин / 62 лв.

Ароматерапия – изпълнява се в особена атмосфера –  приглушената светлина на свещи и аромати, със специални есенциални масла, подходящи при суха кожа, главоболие и за подобряване на кръвообращението.

45 мин /   68 лв.

Ароматерапия Флора – релаксиращ масаж, в който се използват етерични масла и цвят от роза. Успокоява нервната система, допринася за хармонията между тялото и духа.

45 мин /   78 лв.

Лечебен масаж – прилага се върху проблемната зона със специално ментолово масло или други лечебни препарати.

25 мин /   48 лв.

Рефлексология – изпълнява се по рефлексните точки на ходилата (периферните нервни окончания) въз основа на китайско-индийското традиционно лечение. Подобрява кръвообращението и осигурява енергиен баланс на организма.

30 мин /   49 лв.

Лимфен дренаж – изпълнява се при отоци по тялото с цел отстраняване на натрупаните токсини, дренаж и подобряване на кръвообращението.

Частичен       25 мин /   45 лв.
Цялостен       40 мин /   75 лв.

Спортен масаж – изпълнява се преди физическо натоварване за тонизиране на организма и повишаване на мускулната активност.

40 мин /   72 лв.

Антицелулитен масаж – най-ефективното средство за борба с портокаловата кожа. Цели възстановяване на нормалната циркулация на кръвта и лимфата, отстраняване на излишните натрупвания в мастните клетки.

35 мин /   59 лв.

Ориенталски антицелулитен масаж – изпълнява се в турската баня с глина или кафе. Има троен ефект: ефекта от масажа, ефекта на антицелулитния продукт (кафе или глина) и термоефекта на турската баня.

35 мин /   79 лв.

Антицелулитна  терапия Decleor – Започва с маска Decleor, която стимулира тялото да се освободи от мазнините, ускорява метаболизма  и елиминира задържането на вода. Продължава с масаж на проблемните зони с активен антицелулитен крем за редуциране на целулита и изглаждане на кожата.

60 мин /  179 лв.

Зонотерапия за бременни жени – започва с рефлексология на ходилата, преминава в лимфо-дренажен масаж на краката и завършва с рефлексология на дланите.

40 мин /   83 лв.

СПА Наслада – масаж, изпълняващ се от двама терапевти, на четири ръце с ароматични масла.

45 мин /  109 лв.

Масаж Херкулес – силов масаж на цялото тяло, включващ различни масажни техники и елементи на мануална терапия, изпълняващ се с ръце и крака от един или от двама терапевти.

1 терапевт    40 мин /   99 лв.
2 терапевти  40 мин / 149 лв.

Масаж Херкулес в турската баня с пяна или с глина.

1 терапевт    40 мин /  129 лв.
2 терапевти  40 мин /  189 лв.

Терапия Уморени крака – започва с охлаждащ компрес, продължава с лек лимфо-дренажен масаж на краката с облекчаващ напрежението гел, който намалява натрупаната умора и отоци. Подходящ и при разширени вени.

60 мин /   74 лв.

Терапия за изгоряла кожа – включва маска с натурално българско кисело мляко и намазване с успокояващ балсам.

30 мин /   59 лв.

This page is also available in: English