Процедури в турска баня

Ориенталски пилинг КЕСЕ – неразделна част от традиционната турска баня. Това е процедура, предназначена за почистване на тялото и подготовка на кожата за излагане на слънце. След затопляне върху нагорещения камък, цялото тяло се почиства със специална копринена ръкавица с цел да се премахне горния слой мъртви клетки. Следва атрактивно пенно измиване, което се извършва със специални ориенталски мехове с натурален сапун и измиване на косата.

40 мин /   58 лв.

Пилинг Флора – започва с ексфолиация на цялото тяло с копринена ръкавица, цвят от роза и есенциални масла. Това е перфектно почистване, при което се отварят порите и есенциите навлизат дълбоко в кожата. Има подхранващ и успокояващ ефект. Следва пенно измиване и кратък пенен масаж.

40 мин /   82 лв.

Винен пилинг за чувствителна кожа – пилинг с кристали от известното италианско вино Кианти и сладки гроздови семки. Хидратира и подмладява кожата, подходящ и след излагане на слънце. Завършва с нежно измиване на тялото с ароматизирана пяна с леки масажни движения.

40 мин /   75 лв.

Пилинг Бразилия – ексфолиация на тялото със специален кафеен пилинг, който освен почистващо, има и антицелулитно действие. Следва пенно измиване на тялото.

40 мин /   75 лв.

Пилинг Океан – Ексфолиация на тялото със соли с детоксикиращ ефект, последвана от пенно измиване.

40 мин /   75 лв.

Ориенталски пенен масаж – релаксиращ масаж с почистващ ефект, който се изпълнява от един или двама терапевти с натурален сапун.

1 терапевт    40 мин /   79 лв.
2 терапевти  40 мин / 115 лв.

Масаж Тутанкамон – извършва се в турската баня от един (или двама терапевти, работещи в синхрон) с лечебна глина с доказан положителен ефект при много заболявания.

1 терапевт    40 мин /   84 лв.
2 терапевти  40 мин / 139 лв.

Масаж Афродита – извършва се в турската баня от един (или двама терапевти, работещи в синхрон) с морски водорасли. Водораслите съдържат витамини, минерали и соли и имат подхранващо действие върху кожата. Отстраняват натрупаните токсини, моделират фигурата и имат антицелулитен ефект.

1 терапевт    40 мин /   84 лв.
2 терапевти  40 мин / 139 лв.

Алое вера масаж – релаксиращ масаж на тялото, подходящ за чувствителна и дехидратирана кожа. Подхранва и овлажнява. Кожата става мека и с приятен аромат. Извършва се в турската баня или в нормална масажна стая от един (или двама терапевти, работещи в синхрон).

1 терапевт    40 мин /   84 лв.
2 терапевти  40 мин / 139 лв.

Масаж Нефертити – процедура, която се извършва в турската баня или нормална маса в масажна стаяна проблемните зони със специален козметичен шоколад със силно подхранващо и изглаждащо кожата действие. Изпълнява се от един или двама терапевти.

1 терапевт    40 мин /   99 лв.
2 терапевти  40 мин / 149 лв.

This page is also available in: English